Välkommen till Sveriges mest kompletta leverantör av batterier!
Inac och Batteribolaget har tillgodosett Sverige med batterier sedan 1961 och säljer, servar och installerar allt inom batterier och strömförsörjning. Företaget startades av Christer Alerstam och drivs idag av sonen Martin Alerstam. Vi är extra stolta över att vi 2021 fick högsta kreditbetyget AAA detta tillsammans med ISO certifiering sedan 2015 borgar för en stabil och långsiktig partner. Visionen är att vara en helt komplett leverantör inom alla segment som berör batterier, laddare och strömförsörjning.

Vi är distributörer i Sverige för Banner, Tudor, Varta, Victron, First Power, Optima, Endurance, Red Power, Trojan och Sonnenschein i Sverige. Batteribolaget kan erbjuda service och leveranser från 4 egna Battericenter belägna i Malmö (HK) Laholm, Karlstad och Stockholm.
Batteribolaget säljer endast produkter av den högsta kvalitén, tex Banner Batterier som har blivit Bäst i test två år i rad.


Vad kännetecknar dagens framgångsrika företag?
Ett kännetecken är kvalitet. Kvalitet i det interna arbetet, i relationer till kunder och i levererade produkter och tjänster. Prioritering av kvalitet är en nyckel till vår framgång. En annan är ett tätt samarbete med kunden, för att kunna anpassa oss efter era behov. ISO 9001 certifiering är Batteribolagets sätt att visa, både internt och externt, att företaget är dedikerat till att systematiskt förbättra sin kvalitet och överträffa sina kunders förväntningar. //Martin Alerstam VD